Siirry pääsisältöön (Paina Enter)

Kanta-asiakkuus

Kanta-asiakkaanamme saat käyttöösi lukuisia etuja

-

Kanta-asiakkuus

Näsin Apteekissa voit liittyä kanta-asiakkaaksi helposti vaikka asiointisi yhteydessä. Voit myös tulostaa lomakkeen kotona ja tuoda sen mukanasi apteekille. Kanta-asiakkaaksi liittyminen on maksutonta. Sinun ei tarvitse pitää mukana erillistä kanta-asiakaskorttia, vaan jatkossa Kela-kortti toimii myös kanta-asiakaskorttinasi.

Miksi kannattaa liittyä?

Kanta-asiakkaana  pääset osalliseksi kanta-asiakasohjelmaan, joka palkitsee ostojen keskittämisen ostoedulla eli alennusbonuksella. Etu on henkilökohtainen.

Ostot kalenterivuonna Alennus
50-100€ 1%
101-200€ 2%
201-300€ 3%
301-500€ 4%
>500€ 5%

 

Bonusta kerryttävät kaikki reseptivapaat ostokset. Alennusta saat kaikista normaalihintaisista tuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä. Edun saat vain Näsin apteekista.

Kun liityt Näsin Apteekin kanta-asiakkaaksi, saat lisäksi seuraavat edut:

Etuseteli -  saat jokaisesta 50 euron ostoksesta (ei -lääkkeelliset tuotteet) 5 € etusetelin, joka on sinulle rahanarvoinen etu. Voit käyttää sen ei- lääkkeellisiin ostoksiin.

Kosmetiikkapassi -  Saat jokaisesta 20 € ostoksesta leiman. Kerättyäsi 9 leimaa voit ostaa kymmenennen tuotteen puolen hintaan (-50 %).

Kanta-asiakaslomake vain pdf/tulostettavassa muodossa (voi tuoda apteekkiin, verkkosivun kautta ei kerätä sotu-tietoja).

Tulosta lomake, täytä ja tuo apteekkiin

Kanta-asiakas -lomake