Palvelemme

ma-pe 8-20
la 9-18

Kanta-asiakkuus

  Avainasiakkuus

  Näsin Apteekki kuuluu Avainapteekit-ketjuun. Kanta-asiakkaamme ovat nykyään avainasiakkaita. Voit liittyä avainasiakkaaksi helposti alla olevasta linkistä tai paikan päällä apteekissa.

  Liity avainasiakkaaksi

  Miksi kannattaa liittyä avainasiakkaaksi?

  Avainapteekeilla on tällä hetkellä yli 200 toimipistettä ympäri Suomen. Ketjun apteekit palvelevat vuosittain yli 20 miljoonaa suomalaista. Kaikki ketjun apteekit ovat suomalaisia ja suomalaisten apteekkareiden omistamia yksityisiä liikeyrityksiä.

  Avainasiakkaana  pääset osalliseksi avainasiakasohjelmaan, joka palkitsee ostojen keskittämisen ostoedulla eli avainbonuksella. Etu on henkilökohtainen.

  Ostot kalenterivuodessaalennus-%
  50-100€1%
  101-200€2%
  201-300€3%
  301-400€4%
  >500€5%

  Avainbonusta kerryttävät kaikki reseptivapaat ostokset. Avainbonusta saat kaikista normaalihintaisista tuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä. Toistaiseksi edun saat vain omasta Avainapteekistasi.

  Kun liityt Näsin Apteekin avainasiakkaaksi, saat lisäksi seuraavat edut:

  -  saat jokaisesta 50 euron ostoksesta (ei-lääkkeelliset tuotteet) 5 euron etusetelin, joka on sinulle rahanarvoinen etu. Voit käyttää sen ei-lääkkeellisiin ostoksiin.


  - kiinnostaako kosmetiikka? Voit hyödyntää kosmetiikkapassia. Saat jokaisesta 20 euron ostoksesta leiman. Kerättyäsi 9 leimaa voit ostaa kymmenennen tuotteen puolen hintaan (-50 %).