Vi betjänar

må-fre 8-21
lö 9-18
sön 11-18

Kosmetik

ACOs produkter är speciellt utvecklade för det nordiska klimatet och kända för att vara skonsamma mot huden. Produkterna innehåller ett fåtal rena och noga utvalda råvaror med tydlig funktion och inga onödiga tillsatser.

Atopik är en inhemsk apotekskosmetikserie för känslig hud. ATOPIK är apotekskosmetik som har utvecklats för den allra känsligaste huden. Till protukterna har man använt finländskt naturhavre och blåbär. I serien ingår produkter för ansikts- och kroppsvård som utvecklats för känslig hud.

Atopik-produkterna är ej testade på djur och har Animalias Leaping Bunny symbol. Produkterna är finska FI-Natura certifierad naturkosmetika. Produkterna lämpar sig också för veganer och innehåller inga animaliska ingredienser eller biprodukter från djur (mjölk, honung, bivax, vassla eller schellack).

Avène har tagit fram ett komplett sortiment av hudvårdande produkter speciellt anpassade för känslig hud. Avène har produkter för alla åldrar och för olika hudproblem.  Produkterna baseras på de mjukgörande effekterna hos Avènes thermalvatten vars effekt bevisats i flera vetenskapliga studier. Alla Avènes produkter innehåller noga utvalda ingredienser och är producerade och kontrollerade under strikta förhållanden. En del av produkterna är doftfria och helt utan konserveringsmedel och rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet.

By Raili är en gåva för kvinnor, som behöver produkter av bra kvalitè och ett elegant slutresultat. Produktutvalet består av hudvårdsprodukter och kosmetika framställda i Finland. De vackra tonerna och behandlande innehållet får din hud att stråla.

Ducray har i många år gett effektiva behandlingslösningar för många hårbottenproblem. Ducray har över 60 hår-och hudvårdsprodukter med bevisad effekt. Ducray har produkter för både barn och vuxna.

Eucerin har mer än 100 års erfarenhet av forskning inom hud och hudvård. Produkterna är utvecklade i samarbete med hudläkare och anpassade för alla hudtyper, inklusive olika typer av hudproblem. Produkterna innehåller aktiva och patenterade ämnen som hjälper huden att reparera sig själv och har noggrant utvalda ingredienser för att reducera risken för allergier.

Jowae är en fransk-koreansk kosmetikserie, vars effekt baserar sig på koreanska medicinalväxter. Som huvudråämne används lumifenol, som är en effektiv antioxidant. Produkterna skyddar huden mot yttre påfrestningar och aktiverar hudens egna försvar. Produkterna har en mild och god doft.

La Roche-Posay, erbjuder ett brett urval av dermokosmetiska produkter för alla behov. Produkterna är skräddarsydda, effektiva och skonsamma för känslig hud. La Roche-Posay rekommenderas av dermatologer över hela världen. Produkterna är baserade på thermalvatten från La Roche-Posay i Frankrike, känt för sina antioxidantiska och lugnande egenskaper. 

Lierac har redan i 40 år varit en av de största apotekkosmetikserierna. Hemligheten bakom produkterna är att kombinera estetisk medicin, biologi och naturliga ingredienser. Lierac har ett brett sortiment med produkter åt både kvinnor och män.

Vichy är en av de största dermokosmetiskserierna på apotek i Finland. Sedan 1931 har Vichy gjort hudvårdsprodukter baserade på thermalskt källvatten från orten Vichy i Frankrike. Källvattnet är känt för sina dermatologiska egenskaper på huden, det lugnar känslig hud och stärker hudens naturliga försvarssystem. Alla Vichys produkter är dermatologiskt testade, vilket innebär att produkterna är testade under kontroll av hudläkare. Vichy har en serie för varje hudtyp.