Palvelut

 Annosjakelu

Lääkkeiden annosjakelu on palvelu jossa asiakas saa säännöllisesti käytössä olevat tablettinsa ja kapselinsa pakattuina kerta-annospusseihin kahdeksi viikoksi kerrallaan. Annosjakelupalvelu sopii esim. henkilöille joilla on runsaasti lääkkeitä jatkuvassa käytössä tai ongelmia lääkkeiden päivittäisessä annostelussa.

Annosjakelupalveluun kuuluu annospussien lisäksi mm. reseptien uusimisesta huolehtiminen.

Annosjakelu vähentää lääkehävikkiä  ja usein myös pienentää lääkemenoja.

Palvelun hinta on 9,60€ / vk.

Lue lisää OMApalvelu annosjakelupalvelusta http://www.pharmac.fi/asiakkaamme/kuluttajat/

 

Kotiinkuljetus

Voit saada annosjaellut lääkkeesi ja muut tarvitsemasi apteekkimme tuotteet suoraan kotiisi Porvoon alueella.

Kotiinkuljetuksen hinta 5 km säteellä apteekistamme on 5€ ja 5 – 20 km säteellä 10€.

 

Verenpaineen mittaus

Verenpaineen voi mitata apteekissamme ilmaiseksi automaattisella verenpainemittarilla.

 

Hoitotarvikejakelu

Hoitotarvikejakelun asiakkaat voivat noutaa ennakkoon tilaamansa hoitotarvikkeet apteekistamme. Hoitotarviketilaus tehdään entiseen tapaan Läntisen terveysaseman hoitotarvikejakeluun. Palvelu koskee asiakkaita, jotka ovat jo käyttäneet hoitotarvikejakelua.

Tarvikkeet voi noutaa apteekistamme, yleensä tilausta seuraavana tiistaina tai torstaina klo 15 jälkeen. Hoitotarvikkeet luovutetaan kelakorttia vastaan.

Palvelu on asiakkaalle maksuton.

 

Kehonkoostumuksen mittaus 10 €

Kehonkoostumusmittari kertoo yhdellä mittauksella painon lisäksi rasvaprosentin, painoindeksin, luustolihasprosentin ja sisäelinrasvan määrän sekä lepoaineenvaihdunnan.

Ehkä tärkein kehonkoostumusmittarin antama tieto on viskeraali- eli sisäelinten välissä olevan rasvan määrä; sen katsotaan olevan suoraan yhteydessä metabolisen oireyhtymän riskiin. Siinä missä tavallinen vaaka ei osaa kertoa muuta kuin painon, kehonkoostumusmittari kertoo paljon muutakin mitä elimistössäsi tapahtuu. Vaikka painosi ei muuttuisikaan, kehonkoostumusmittarisi saattaakin osoittaa, että uusi liikunnallisempi elämäntyylisi on vähentänyt kokonaisrasvan ja viskeraalisen rasvan määrää sekä vastaavasti lisännyt lihasta.

Mittaus kestää muutaman minuutin.

 

Hoitosukkien mittausSOLIDEA

Valikoimastamme löydät modernit ja tyylikkäät Solidea hoitosukat sekä miehille että naisille. Solidea-kompressiotuotteilla voidaan hoitaa ja ennaltaehkäistä jalkojen väsymiseen, turvotukseen, verenkiertohäiriöihin ja jopa selluliittiin liittyviä ongelmia. Löydät helposti oikean koon henkilökuntamme avustuksella. Koon mittaus on maksutonta.

 

Meikkaus, päivämeikki 30 €

Ihosi kaunistava ehostus puhtailla mineraalimeikeillä sekä henkilökohtainen neuvonta.

Kesto 30 min.

 

Meikkaus, iltameikki 50 €

Mineraalimeikein tehtävä juhlameikki.

Kesto 60 min.

 

Kulmien muotoilu 12 €

Kesto 15 min.