Liity Näsin Apteekin kanta-asiakkaaksi

Liittyminen on maksutonta ja vaivatonta

Tervetuloa kanta-asiakkaaksemme. Kanta-asiakassopimuslomakkeen saatte apteekistamme tai sen voi myös helposti täyttää netissä. Kanta-asiakkuus alkaa välittömästi  kun tietonne on tallennettu apteekin asiakasrekisteriin.

Liity avainasiakkaaksi tästä

Avainapteekki on lähelläsi

Avainapteekit ovat kaikki yksityisiä suomalaisia apteekkeja. Avainapteekit ovat kehittäneet avainasiakasohjelman, joka palkitsee ostojen keskittämisen huomattavilla eduilla.

Avainbonus heti kassalla

Ostot kalenterivuodessa alennus-%

50 -100 € 1%
101-200 € 2 %
201-300 € 3 %
301-500 € 4 %

> 500€ 5 %

Avainapteekit pidättävät oikeuden mahdollisiin muutoksiin Avainbonustaulukossa.

• Avainasiakkaan kaikki reseptivapaat ostokset kerryttävät Avainbonusta. Avainbonusta saat kaikista normaalihintaisista tuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä.
• Avainbonuksen saat vain omassa Avainapteekissasi.

Vaihtuvia tarjouksia

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvässä Avainapteekit-lehdessä esitellään kuukausittain vaihtuvat Avainasiakastarjoukset. Tarjoukset ovat voimassa kaikissa Avainapteekeissa.

Kanta-asiakaskorttina toimii oma KELA-korttinne. Esittämällä KELA-kortin reseptintoimituksessa ja kassalla asioidessa ostot tallentuvat rekisteriimme ja näin kaikki ostokset kartuttavat ostokertymää. Saatte myös alennustaulukon mukaisen bonuksen heti kassalla. Ostojen kirjaaminen rekisteriimme jälkikäteen ei ole mahdollista.