Palvelemme

ma-pe 8-21

la 9-18

su 11-18                                          

Yhteystiedot

Aleksanterinkaari 1   (S-market Näsi)          

Kosmetiikka

Hyvinvoiva iho vaatii jatkuvaa kosteuttamista; talvella ja kesällä, päivin ja öin. ACO-tuotteisiin valitut ja niistä pois jätetyt aineosat on harkittu tarkkaan.  ACO-ihonhoitotuotteet on luotu pohjoisiin olosuhteisiin ja kehitetty kosteuttamaan ihoa tehokkaasti.

Kotimainen Atopik on apteekkien kautta myytävä ihonhoitosarja herkälle iholle. Tuotteiden teho perustuu luomukauran, metsämustikan ja prebioottien ihoa hoitaviin ominaisuuksiin. Koko sarja on FI-Natura sertifioitua vegaanista luonnonkosmetiikkaa, eläinkokeetonta ja gluteenitonta. Atopik-tuotteet sopivat myös herkkäihoisille.

Avène-sarjassa on monipuolinen valikoima tuotteita kaikenikäisille, kaikille ihotyypeille ja erilaisista iho-ongelmista kärsiville.  Avène-ihonhoitotuotteissa on runsaasti myös hajusteettomia valmisteita sekä jopa täysin säilöntäaineettomia tuotteita. Osalla Avène-tuotteista on Allergia- ja Astmaliiton yhteistyötunnuksen käyttöoikeus. Avène-ihonhoitosarjan kaikki tuotteet pohjautuvat ihoa rauhoittavaan ja suojaavaan terveyslähdeveteen.

By Raili on lahja naisille, jotka kaipaavat laadukkaita tuotteita ja kauniin huolitellun lopputuloksen. Tuotevalikoimaan kuuluvat Suomessa valmistetut ihonhoitotuotteet ja hoitomeikit, joiden upeat sävyt ja hoitavat koostumukset saavat ihosi hehkumaan.

Ducray on ranskalaisen Pierre Fabre-lääketehtaan tuotesarja päänahan hoitoon. Se sisältää tuotteet yleisimpiin päänahan ongelmiin ja päivittäisen hyvinvoinnin ylläpitoon. Sarjasta löytyy tuotteita kaikenikäisille käyttäjille.

Eucerin on yksi maailman luotetuimmista dermokosmeettisista tuotemerkeistä. Se on ihotautilääkäreiden arvostama tuotesarja, jota myydään vain apteekeissa. Eucerin-tuotteet auttavat Sinua suojaamaan ihoa ja pitämään sen terveenä nyt ja tulevaisuudessa.

Jowae-tuotesarja on yhdistelmä ranskalaista ja korealaista ihonhoito-osaamista. Sen teho perustuu korealaisiin lääkekasveihin. Pääraaka-aine lumifenoli on tehokas antioksidantti ja peräisin kattomehikasvista. Se suojaa ihoa, aktivoi ihon omaa puolustuskykyä sekä kirkastaa ja korjaa ihon kuntoa. Sarjassa on hurmaava mieto tuoksu.

Herkkä iho on La Roche-Posayn toiminnan ytimessä. La Roche-Posay on tunnistanut herkän ihon erityistarpeet ja parhaat hoitokeinot. Tuotteiden koostumus on huolellisesti suunniteltu ja testattu, jotta tuotteet täyttävät korkeat tuotekehityksen standardit. Yli 25 000 ihotautilääkärin kanssa maailmanlaajuisesti yhteistyössä toimiva La Roche-Posayn dermatologinen laboratorio on tutkimuslaitos, jossa kehitetyt tuotteet muuttavat herkän ihon elämän.

Lierac on jo yli 40 vuoden ajan ollut yksi johtavista apteekkikosmetiikkasarjoista. Sen salaisuus on esteettisen lääketieteen, biologian ja luonnosta saatavien raaka-aineiden yhdistäminen. Lierac-ihonhoitotuotteet hurmaavat ylellisyydellään ja aistikkuudellaan. Laajasta tuotesarjasta niin naiset kuin miehetkin löytävät monipuolisesti sekä kasvojen että vartalon ihonhoitotuotteita. 

Louis Widmer on sveitsiläinen perheyritys, joka on valmistanut jo yli 50 vuoden ajan farmaseuttisia valmisteita ja hypoallergeenisia herkälle iholle soveltuvia ihonhoitotuotteita. Louis Widmerin ihonhoitotuotteet valmistetaan farmaseuttisten tuotantostandardien mukaisesti kiinteässä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. 

Louis Widmeriltä löytyy tuotteita jokaiselle ihotyypille, ja lähes kaikkia tuotteita on saatavana sekä hajusteettomana että miedosti hajustettuna. Tuotteet ovat parabeenittomia ja useimmat vegaanisia. 

Vichy on Suomen johtava dermokosmetiikkasarja. Vichy tuotteiden tähtiainesosana on antioksidanttinen ja mineraalipitoinen Vichy Thermal Spa –lähdevesi, jolla on ihoa vahvistava voima. Tuotteissa yhdistyy tehokkuus, hyvä siedettävyys ja miellyttävä käyttö. Sarjasta löydät sopivat tuotteet kaikille ihotyypeille ihanneihon saavuttamiseksi.